Ga naar de inhoud van de pagina
Zorg

Samen maken we de zorg beter

Een gezonde bedrijfsvoering creëert ruimte voor toegankelijke en betaalbare zorg. Onze professionals denken niet in problemen, zij zetten zich in voor oplossingen om de zorg beter te maken.

Wij helpen jou met betere zorg

Al meer dan 10 jaar zijn wij als toegewijde kennispartner actief in de zorgsector, met een team van meer dan honderd deskundige medewerkers. Collega's die bewust gekozen hebben voor de zorg om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Een team dat niet alleen verstand heeft van processen in de zorg, wet- en regelgeving en systemen (EPD/ECD), maar ook oog heeft voor de mens. Want zelfs een kleine verandering kan impact hebben op een hele organisatie of op een collega.

De consultants van FITZ Zorg zijn actief door het hele land binnen de ziekenhuizen, VVT, GGZ, Jeugdzorg en Gehandicaptenzorg. Ze hebben uiteenlopende kennis en expertise op het gebied van verschillende bedrijfsvoerende processen en van verschillende EPD en ECD's (o.a. USER, ONS NEDAP, HIX, Pluriform Zorg).

FITZ Zorg staat voor je klaar

  • 01

    Ontzorgen

    Zorgorganisaties moeten kunnen focussen op het verlenen van zorg, niet op administratie of andere bijzaken. Door mensen, processen en systemen optimaal met elkaar te laten samenwerken creëren we een efficiënte bedrijfsvoering en helpen we de zorg vooruit.
  • 02

    Betrokken

    Onze collega's kiezen bewust voor de zorg, omdat zij een bijdrage willen leveren aan de maatschappij. Dat zie je niet alleen terug in onze bedrijfsvoering, we delen ook graag onze kennis met organisaties.
  • 03

    Samenwerken

    Binnen FITZ maakt de kracht van een groter geheel onze expertise compleet. We beschikken over uitgebreide kennis van wet- en regelgeving, en een breed scala aan expertise, waaronder Compliance, Data & AI en AFAS.

Met onze diensten maken we ruimte voor échte zorg

Wij zijn de landelijke partner van de zorg als het gaat om zorgadministratie en zorgcontrol, implementatie van EPD/ECD, functioneel applicatiebeheer en zorgbemiddeling & wachtlijstbeheer. Alles om de processen in de zorg zo efficiënt mogelijk in te richten en bij te dragen aan ons zorgstelsel.

Wij leiden professionals op en zetten hen in voor een optimale samenwerking tussen mens, proces en systeem voor een juiste, tijdige en volledige bedrijfsvoering in de zorg. Op deze manier maken we de zorg toegankelijk en betaalbaar. Dat is niet alleen belangrijk voor nu, maar ook voor de toekomst.

Wat wij doen

Van tijdelijke versterking tot projectleider en van procesverbeteraar tot organisatieadviseur. Wij dragen bij aan betere kwaliteit van jouw bedrijfsvoering door mensen, processen en systemen optimaal te combineren.

Detachering

Staat jouw afdeling voor een uitdaging door ziekte, verlof of drukte? Onze consultants zijn tijdelijk inzetbaar op diverse werkzaamheden of projecten en binnen diverse expertise gebieden zoals zorgcontrol, zorgbemiddeling of de afdeling IT. Onze professionals zijn actief binnen de Ziekenhuizen, VVT, GGZ, Gehandicaptenzorg en Jeugdzorg.

Consultancy

In een dynamisch zorglandschap kun je niet stilstaan. Naast de dagelijkse taken moeten er structurele (strategische) veranderingen worden doorgevoerd. Onze consultants zijn jouw partners in verandering. Als projectleider, adviseur of implementatiespecialist helpen ze je om procesverbetering te realiseren. Dit doen we niet met dikke rapporten, maar met concrete oplossingen die werken voor de organisatie, nu en in de toekomst.

Opleiden

Soms is er meer nodig dan alleen de inzet van onze eigen mensen. Daarom bieden wij verschillende opleidingen die bijdragen organisaties te ontwikkelen en zich te richten op een optimale bedrijfsvoering. Benieuwd naar onze opleidingsmogelijkheden? Lees verder.

Netwerk en kennisdelen

Met onze kennis en kunde dragen we bij aan het landelijk efficiënter inrichten van de zorg. Dit doen we bijvoorbeeld met e-learnings, blogs en Rondetafelsessies waarin we de hele sector meenemen, onder andere op weg naar Zero Admin. Schrijf je in.
Onze consultants zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de zorgmarkt en weten dit te vertalen naar praktische adviezen voor dagelijks gebruik.

Ruben Petri, Business Unit Director FITZ Zorg

Behoefte aan tijdelijke inzet of expertise? Of gewoon even sparren?

Rein Kooij